Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #43

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2012, 14:45 CategorieAndroid

Deze week wegens een ‘vakantie’ een korte versie van de podcast maar nog steeds met interessant nieuws. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week bespreken we onder meer de persbijeenkomst van ASUS waar Sam bij aanwezig was, de onduidelijkheid over de Jelly Bean updates voor de Transformer tablets en het wel of niet verschijnen van de ASUS Padfone in Nederland. Daarnaast hebben we het kort over de iPad Mini, de review van de Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) en de toevoeging van de Google Play Store op Yarvik tablets.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Reacties

  1. Karim
    18 juli, 2012 om 12:05

    als ik een high-end tablet wil kopen, dan haal ik de asus transformer pad infinity natuurlijk!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.