Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #44

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2012, 13:50 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd voor onze wekelijkse podcast omtrent tablets. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het onder meer over het succes en de problemen van de Nexus 7 tablet, de komst van middenklasse Yarvik tablets en wederom over Android 4.1 Jelly Bean updates voor tablets van ASUS. Daarnaast kijken we naar de Acer Iconia Tab A510 waar Sam een review van gemaakt heeft en bespreken we het feit dat ViewSonic enkele tablets geschrapt heeft, de thuiskopieheffing die waarschijnlijk ook voor tablets gaat gelden en de Huawei MediaPad 10 FHD die in oktober naar Nederland komt.

Sam edit: Excuses voor slechte geluidskwaliteit. Ik ben een retard als het om de knopjes op mijn computer gaat. Zat er dit keer flink naast.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.