Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #45

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2012, 12:16 CategorieAndroid

Het mag dan komkommertijd zijn in het land van de tablets maar we hebben wel degelijk wat interessants te bespreken deze week. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het uitgebreid over enkele reviews die we afgelopen week gepubliceerd hebben. Zo bespreken we de ASUS/Google Nexus 7, de Toshiba AT300, Android 4.1 Jelly Bean en de ASUS Transformer Pad 300. Daarnaast hebben we het over nieuwe PlayBook modellen van RIM, een nieuwe tablet van Huawei en de alsmaar voortdurende strijd tussen Apple en Samsung. Ook bespreken we wederom opvallend nieuws over de ASUS Jelly Bean updates en kijken we kort naar de nieuwe Arcgos 101XS G10 tablet.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. nathan
  30 juli, 2012 om 22:47

  Ben ik nou een leugenaar? of een mongool?
  of een liegende mongool?

  :)

  • Sam Rijver
   30 juli, 2012 om 23:38

   Hangt maar net van de leugens af die je op het internet zet. Zou het zo snel niet weten. Sympathiek sowieso, andere duidende woorden zijn niet nodig lijkt me.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.