Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Edifi: ’s Werelds eerste christelijke tablet

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2012, 18:54 CategorieAndroid

Unique selling propositions (USP’s) zijn zeer belangrijk in nagenoeg de hele markt voor consumentenelektronica. Hiermee weten fabrikanten hun producten namelijk van de concurrentie de onderscheiden. Zo hebben de tablets voorbij zien komen die een Full HD display of quad-core processor als USP hebben. Toch is er blijkbaar nog een manier om je tablet te onderscheiden van de rest.

De Amerikaanse keten Family Christian heeft een budget Android tablet uit China laten overvliegen en deze de naam Edifi meegegeven. Nou is dat nog niet zo bijzonder. Wat wel bijzonder is, is dat men deze tablet in de markt zet als een ‘christelijke tablet’. Nou hoor ik je denken hoe een tablet nou christelijk kan zijn. Op zich vrij simpel; er worden 27 vertalingen van de Bijbel meegeleverd, je krijgt toegang tot christelijke internet radio, en er zit een ‘safe search’ functie op zodat je geen vieze plaatjes en andere verboden content op kunt zoeken.

De Edifie is in de VS te koop voor 149 dollar. Hiervoor krijg je naast bovenstaande christelijke features onder meer Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem, een 7 inch display met een resolutie van 800 bij 480 pixels, 512MB aan werkgeheugen, diverse aansluitingen en 8GB aan opslaggeheugen. Kortom, niet iets waar je echt naar uit hoeft te kijken, tenzij een gezegende tablet je erg aanspreekt.

Via: The Verge

 • Delen:

Reacties

 1. rob
  13 juli, 2012 om 21:34

  Daar is de paus niet blij mee dat er safe search op zit.
  Haha

  • karim
   14 juli, 2012 om 15:00

   Ooooohh!!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.