Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste commercial Samsung Galaxy Note 10.1 duikt op

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2012, 16:24 CategorieAndroid

Een tablet waar we allemaal vrij positief over waren toen deze gepresenteerd werd maar waar we sindsdien eigenlijk nauwelijks meer iets van gehoord hebben is de Samsung Galaxy Note 10.1. Deze 10.1 inch variant van de zeer populaire Galaxy Note had een aantal maanden terug al op de markt moeten verschijnen maar is nog nergens te bekennen.

Samsung houdt de lippen stijf op elkaar wat de Galaxy Note 10.1 betreft. Zo laat Samsung Nederland weten dat er nog helemaal niks bekend is of en wanneer de tablet op de Nederlandse markt verschijnt. In juni verscheen de tablet kort als pre-order in de VS en gingen er geruchten dat de eerste voorraad in juli zou arriveren. Inmiddels lijkt de kans groter dan Samsung de Note 10.1 tijdens IFA 2012 of vlak daarvoor opnieuw zal lanceren.

De reden voor deze nieuwe lancering is dat Samsung de tablet opnieuw ontwikkeld heeft. Tijdens het Mobile World Congres in februari was het gepresenteerde model nog uitgerust met een dual-core processor en kon de S-Pen stylus niet in de behuizing weggestopt worden. Eind mei dook een nieuw model op dat beschikt over een quad-core Exynos processor van Samsung zelf. Ook heeft Samsung bij dat model de mogelijkheid ingebouwd om de stylus in de behuizing te plaatsen.

Galaxy Note 10.1 commercial

Vandaag is er een officiële commercial opgedoken waarin een aantal belangrijke features van de Galaxy Note 10.1 uitgelicht worden. Zo wordt de stylus als belangrijke feature getoond, is de tablet voornamelijk gericht op zakelijke gebruikers, kun je werken in een multi-screen modus en kun je in deze modus objecten van het ene scherm in het andere scherm plaatsen.

Samsung heeft voor 15 augustus een belangrijke aankondiging gepland staan waarin een nieuwe lid van de Galaxy familie aangekondigd zal worden. Of het om de Galaxy Note 10.1 gaat is nog niet duidelijk, Samsung zou er ook voor kunnen kiezen om de tablet tijdens de IFA 2012 beurs eind augustus opnieuw te lanceren.

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 10.1.

Bron: AllaboutSamsung • Delen:

Reacties

 1. T.A Blet
  23 juli, 2012 om 22:53

  Verschrikkelijk!

  • Martijn Chel
   24 juli, 2012 om 1:06

   Niets voor jou nee? ;)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.