Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste indruk van de Fujitsu Stylistic M532 met Android 4.0 ICS

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2012, 17:47 CategorieAndroid

Fujitsu heeft al wat pogingen gedaan om aan te sluiten bij de grotere spelers in de tabletmarkt maar tot op heden zonder veel succes. De Stylistic M532 is een nieuwe tablet van de fabrikant en ook een nieuwe poging om marktaandeel te veroveren. De specs zien er in ieder geval veelbelovend uit want de tablet beschikt onder meer over een quad-core processor en Android 4.0 ICS.

Fujistu Stylistic M532 – specificaties

De M532 beschikt verder onder meer over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en Gorilla Glass bescherming, een 1.4GHz Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, Nvidia GeForce GPU’s, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader op dit geheugen uit te breiden, een SIM-kaart slot met 3G module voor mobiel internet en een microUSB poort. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een 2 megapixel camera en aan de achterzijde een 8 megapixel camera. De tablet weegt 560 gram en heeft een profiel van 8.6 millimeter.

Qua software wordt de M532 geleverd met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en een aantal vooraf geïnstalleerde applicaties die vooral voor de zakelijke gebruiker interessant zijn. Zo krijg je een aantal toepassingen voor Office, ondersteuning voor Citrix, VMWare en Microsoft Virtual Desktop, en Norton Security voor het beveiligen van je data.

Fujistu Stylistic M532 – video

De M532 is al een keer in een korte hands-on video opgedoken maar inmiddels is ook de eerste unboxing video verschenen. De website Mixblog.eu heeft de tablet mogen ontvangen en legt onder meer uit wat er allemaal meegeleverd wordt en wat de tablet qua design en aansluitingen te bieden heeft.

Fujistu Stylistic M532 – kopen

De Fujitsu Stylistic M532 is in Nederland inmiddels al te koop voor een adviesprijs van 549 euro. Onder meer T-Online, Centralpoint en TakeitNow bieden de tablet aan.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.