Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu introduceert zakelijke Stylistic Q552 Windows 7 tablet

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2012, 13:13 CategorieHardware

Fujitsu heeft vorig jaar de Stylistic Q550 Windows 7 tablet op de markt gebracht welke vooral gericht is op de zakelijke markt. Inmiddels is het tijd voor een opvolger en deze is in de VS reeds opgedoken in de vorm van de Stylistic Q552. De tablet verschilt qua uiterlijk en specificaties niet veel van zijn voorganger maar beschikt wel over een nieuwe Intel processor.

De Fujitsu Stylistic Q552 is een 10.1 inch tablet die draait op Windows 7 Professional. Verder beschikt de tablet over een nieuwe Intel Cedar Trail N2600 processor met een kloksnelheid van 1.6 GHz en een krachtigere Intel GMA HD3600 grafische processor. De overige specificaties zijn ongewijzigd gebleven. Zo krijg je onder meer 2GB aan werkgeheugen, een IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een DuoSense digitizer voor stylus input, 32GB of 64GB SSD opslaggeheugen, Bluetooth, Wifi, een USB en HDMI poort, twee camera’s en een SD card reader.

In de VS is de Stylistic Q552 reeds te koop voor een prijs van 849 dollar. Wanneer de tablet naar Nederland komt is nog niet bekend. Meer informatie over de Q552 vind je op de website van Fujitsu.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.