Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu onthult hybride Stylistic Q702 Windows tablet

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2012, 12:36 CategorieHardware

Tijdens Computex 2012 zagen we een hoop notebooks, ultrabooks en tablets voorbij komen die uitgerust waren met Windows 8 maar de meeste van deze apparaten waren gericht op de consument. Fujitsu is een fabrikant die zich al langer voornamelijk richt op de zakelijke markt en het bedrijf komt nu dan ook met een hybride Windows tablet voor de professionele gebruiker.

De Fujitsu Stylistic Q702 is een hybride tablet, wat eigenlijk inhoudt dat je de tablet in een geavanceerd keyboard dock kunt schuiven om het geheel als laptop te gebruiken. De Q702 is een 11.6 inch tablet die draait op Windows 7. Natuurlijk geeft Fujitsu aan dat gebruikers wanneer Windows 8 gelanceerd is een update naar het nieuwste besturingssysteem kunnen verwachten. Verder beschikt de tablet over een display met Gorilla Glass bescherming, een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, Ivy Bridge processors, 4GB aan werkgeheugen en 128GB SSD opslaggeheugen.

De tablet weegt 852 gram en kan wanneer deze als tablet-only gebruikt wordt 4.5 uur meegaan op een volle batterij. Eenmaal aangesloten op het dock kun je 10 uur werken zonder herladen. Verder beschikt het dock over twee USB poorten, een ethernet poort en een VGA aansluiting. De Stylistic Q702 zal in het derde kwartaal van dit jaar op de Amerikaanse markt verschijnen voor 1.099 dollar. Of en wanneer deze hybride tablet naar Nederland komt is nog niet bekend.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.