Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google+ app voor de iPad nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2012, 10:08 CategorieApplicaties

Tijdens de Google I/O conferentie kondigde Google al aan een Google+ applicatie voor de iPad te zullen lanceren. Deze versie beschikt over een aantal aanpassingen waaronder het weergeven van hangouts op een TV en een aantrekkelijkere weergave van content door gebruik te maken van het grotere scherm. De Google+ app voor de iPad is sinds gisteren te downloaden.

De applicatie is vooral gericht op aantrekkelijke content met een nieuwe vorm van navigeren. Zo worden foto’s, video’s en websites groot weergegeven in een overzichtelijke stream. Natuurlijk is de app ook geoptimaliseerd voor het Retina display van de nieuwe iPad en daarnaast voegt Google met ‘Event’ een nieuwe functie toe. Hiermee kun je binnen het sociale netwerk evenementen organiseren waar deelnemers foto’s aan kunnen gangen en reacties op kunnen achterlaten. 

De Google+ app is gratis te downloaden voor de iPad, iPhone en iPod.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.