Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC komt met opvolger voor de 7 inch Flyer tablet

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2012, 14:28 CategorieHardware

Ondanks dat HTC begin dit jaar aangaf de tabletmarkt voorlopig links te laten liggen verschijnen er vandaag berichten dat de fabrikant binnenkort een opvolger van de 7 inch Flyer zal introduceren. Hoe het model exact vormgegeven zal worden is niet bekend maar HTC wil in ieder geval iets op de markt brengen dat daadwerkelijk boven de concurrentie uitsteekt.

De HTC Flyer is al sinds begin vorig jaar te koop maar is nooit een groot succes geworden, iets wat te zien is aan de dumpprijzen waarvoor de tablet vandaag de dag aangeboden wordt. Onlangs werd duidelijk dat bezitters van een Flyer tablet ook geen update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich hoeven te verwachten. Toch heeft de Flyer een aantal interessante features zoals een geavanceerde stylus met hiervoor geoptimaliseerde apps, een hoge resolutie display en de HTC Sense interface.

Tegenover PCAdvisor laat een woordvoerder van HTC weten dat er zeker een opvolger van de Flyer in de UK gelanceerd zal worden. Qua specificaties wilde de woordvoerder niks loslaten maar de tablet is reeds in ontwikkeling. Waarschijnlijk zal het model dit jaar nog op de markt verschijnen en uitgerust worden met Android 4.1 Jelly Bean, de nieuwste versie van Android. Laten we hopen dat HTC er deze keer voor kiest het nieuwe model voor een wat schappelijkere prijs dan 600 euro in de markt te zetten. De kans dat de tablet in Nederland verschijnt is klein aangezien HTC Nederland eind vorig jaar nog aangaf voorlopig geen nieuwe tablets in Nederland te lanceren.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.