Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad Mini en nieuwe iPhone worden 12 september gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2012, 0:06 CategorieApple

 

Ik plaats eigenlijk nooit nieuwsberichten of geruchten op Tablets Magazine omdat ik meer van de reviews en opiniestukjes ben. Maar natuurlijk volg ik de geruchten wel en heb ik zo in de loop der jaren een paar favoriete bronnen opgebouwd en als daar een paar berichtjes samenvallen dan durf ik met aan zekerheid grenzend vertrouwen dit nieuwtje te posten.

Nieuwe iPhone en iPad Mini (?) op 12 september gepresenteerd

Rene Ritchie van iMore heeft vandaag bekend gemaakt dat een van zijn bronnen hem heeft verklapt dat Apple een event voor 12 september gepland heeft staan. Apple is van plan daar de nieuwe iPhone (heb je door hoe ik dit ding geen iPhone 5 noem?) te gaan presenteren. Hoewel die iPhone qua schermformaat iets groter gaat zijn dan de huidige iPhone 4s is het ding nog niet groot genoeg om als iPad Mini bestempeld te kunnen worden. Maar die 7.85 inch iPad komt er toch echt, en ook die wordt volgens Ritchie’s bron op 12 september getoond.

iMore has learned that Apple is planning to debut the new iPhone at a special event on Wednesday, September 12, 2012, with the release date to follow 9 days later on Friday, September 21. This information comes from sources who have proven accurate in the past.

The iPad mini will be announced at the same September 12 event, as will the new iPod nano. We haven’t heard a release date for the iPad mini yet, but it could be the same as the iPhone 5.

Zoals je misschien al na de eerste alinea begrepen hebt is Ritchie een van die kerels die ik serieus neem, maar een enkel bericht is niet goed genoeg natuurlijk. Vanaf vanmiddag heb ik dan ook The Loop zitten refreshen, want als Jim Dalrymple iets weet is hij nooit te beroerd om dat te delen. Maar omdat hij nog weer wat dichter bij het wereldje zit kan of wil hij niet graag de eerste zijn die de boel verklapt. Maar voor confirmatie (of ontkrachting) van een dergelijk gerucht is hij de juiste man. En in typische Jim-style heeft hij vanavond ergens het volgende gepost:

iPad Mini 12 september

En dat is voor mij genoeg om er vanaf nu in te geloven. Ik denk dat het risico dat je neemt hetzelfde te doen niet heel groot is.

Lees meer over de kleinere en goedkopere iPad in ons iPad Mini archief.

UPDATE: Het lijkt erop dat het ook zomaar zo kan zijn dat de iPad Mini/Air zijn eigen event(je) krijgt. Klein beetje uitleg over mijn miskleun hier. OneMoreThing heeft ook een stukje over dit laatste nieuws/gerucht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.