Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Mini wordt veel goedkoper dan de 9.7 inch iPad’

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2012, 15:45 CategorieApple

We hebben de afgelopen weken al een aantal artikelen geplaatst waarin geruchten over de nieuwe, kleinere en goedkopere iPad, ook wel de iPad Mini genoemd, besproken worden. Vandaag heeft ook de New York Times van anonieme bronnen vernomen dat de tablet wel degelijk dit jaar gelanceerd zal worden en dat de prijs significant lager is dan de prijs van de 9.7 inch iPad.

Eigenlijk zijn alle ‘anonieme bronnen’ het er wel over eens. De iPad Mini zal beschikken over een 7.85 inch display, wat overigens nog steeds 40 procent groter is dan 7 inch Android tablets, en zal uitgerust worden met een standaard resolutie display zoals we dat van de iPad 1 en iPad 2 kennen. Qua prijs horen we vaak 249 en 299 dollar vallen. Volgens de New York Times is dit goed mogelijk. De Amerikaanse krant geeft aan dat de iPad Mini veel goedkoper zal zijn dan de goedkoopste iPad. 299 dollar is natuurlijk een stuk goedkoper dan 499 dollar die de 16GB Wifi-only iPad kost.

Zo goed als alle grote websites hebben nu hun duit in het zakje met iPad Mini ‘scoops’ dus laten we hopen dat Apple binnenkort zelf met een aankondiging komt. Als het aan alle anonieme bronnen ligt moet de presentatie dit jaar nog plaatsvinden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.