Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Komt HTC ook met een Full HD tablet?

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2012, 10:22 CategorieAndroid

Gisteren dook er in benchmark resultaten informatie op over een zogenaamde HTC Vertex tablet die zou beschikken over een quad-core processor en 1.280 bij 800 pixels display. Deze informatie paste perfect bij de uitspraak die een woordvoerder van HTC een dag eerder deed. De fabrikant zou namelijk binnenkort met een nieuw model komen. Maar, blijkbaar is dat niet alles.

In GLBenchmark resultaten is nog een ander HTC apparaat opgedoken wat doet vermoeden dat er een nog iets geavanceerdere tablet gelanceerd zal worden. Wat we uit de benchmark resultaten kunnen halen is minimaal, maar we zien in ieder geval dat het gaat om een apparaat met een resolutie van 1.794 bij 1.080 pixels (1.920 bij 1.200 effectieve resolutie), wat zou kunnen betekenen dat het een tablet met on-screen knoppen is.

Daarbij zien we een 1.5GHz Qualcomm MSM8960 processor, een Adreno 320 grafische processor, 3G/4G ondersteuning, en Android 4.0.4 als besturingssysteem. Over het formaat van het apparaat is niks bekend maar gezien de hoge resolutie lijkt het me sterk dat het om een smartphone gaat. De tablet heeft nog geen echte naam maar gaat onder “HTC 6435LVW”.

Op zich opvallende informatie, mocht het om een tablet gaan, aangezien HTC van het links laten liggen van de tabletmarkt ineens zou gaan naar het lanceren van twee nieuwe modellen. Daarbij zou deze tablet HTC ineens doen aansluiten bij het korte rijtje Full HD tablets waarin we de Acer Iconia Tab A700, ASUS Transformer Pad Infinity TF700 en de iPad 3 terugvinden.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.