Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG Magic app: Stream TV kanalen naar je Android tablet of iPad

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2012, 16:07 CategorieAndroid

LG heeft vandaag een nieuwe applicatie gelanceerd waarmee je eenvoudig content vanaf je TV naar je tablet of smartphone kunt streamen. De app heeft de naam LG Magic App meegekregen en kan gratis gedownload worden voor Android tablets en smartphones, de iPhone en de iPad. Ook beschikt de app over een afstandsbediening en een on-screen keyboard.

De LG Magic app is geschikt voor de 2012 Smart TV’s van de fabrikant en geeft toegang tot een groot aantal interessante functies voor een eenvoudige bediening van je TV. Zo krijg je een virtuele afstandsbediening waarmee je de TV kunt bedienen, een on-screen keyboard voor het invoeren van teksten en een touchpad om een cursor over het scherm te bewegen. Daarnaast beschikt de app ook over een MiniHome sectie waarmee je toegang kunt krijgen tot TV apps.

De belangrijkste functie is MiniTV. Hiermee kun je TV kanalen naar tablets en smartphones (met de app) laten streamen. Zo kun je overal in huis verder kijken naar je favoriete series, films en andere programma’s. Om de functie te gebruiken moeten de TV en de smartphone of tablet wel aangesloten zijn op je Wifi thuisnetwerk.

De LG Magic app kun je gratis downloaden in de Apple App Store (iPad en iPhone) of de Google Play Store (Android).

Bron: HomecinemaMagazine

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.