Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijk Android 4.0 ICS update voor Archos Arnova G2 tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2012, 18:20 CategorieAndroid

Hoewel je het misschien niet zou denken is Archos een grote speler op het gebied van tablets. De fabrikant heeft al veel modellen gelanceerd en de meeste hiervan vallen binnen het populaire budget segment. Vorig jaar werd Arnova G2 budget serie met Android 2.3 Gingerbread gelanceerd en de kans is groot dan deze modellen nu opnieuw gelanceerd worden met Android 4.0 ICS.

In de alternatieve AppsLib applicatie bibliotheek is informatie gevonden die erop wijst dat de enkele modellen uit de Arnova G2 serie opnieuw gelanceerd worden met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. In de door Arctablet gevonden informatie wordt namelijk gesproken over de Archos Arnova 7 G2I en de Archos Arnova 8 G2I. De ‘I’ zou in dit geval staan voor Ice Cream Sandwich. Hetzelfde principe zagen we onlangs nog voorbij komen met de lancering van de nieuwe Arnova 9 G2 tablet. De nieuwe versie van dit model moet binnenkort verschijnen.

Of de huidige Arnova G2 tablets een update zullen krijgen is niet duidelijk. Mocht de update verschijnen kun je deze hier downloaden.

Archos Arnova G3

Toch hoef je niet perse te wachten op nieuwe G2 serie modellen. Archos heeft namelijk reeds een nieuwe Arnova G3 serie gelanceerd. Alle tablets in deze serie zijn standaard uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Meer informatie over de Arnova G3 serie vind je in de Tablet Productgids.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.