Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijk design model iPad Mini opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2012, 12:41 CategorieApple

We zien de laatste weken behoorlijk wat geruchten over de een mogelijke kleinere en goedkopere iPad verschijnen maar de meeste geruchten zij gebaseerd op de welbekende anonieme bronnen. Toch is er vandaag wat interessanters opgedoken in de vorm van een zogenaamde engineering sample, ook wel een design model genoemd. Dit toont het waarschijnlijke design van de iPad Mini.

GottabeMobile heeft enkele foto’s van dit design model in handen gekregen en een van de meest opvallende aanwijzingen die we hieruit kunnen halen is dat de tablet uitgerust wordt met een kleinere 19-pin dock connector, mits de sample natuurlijk echt is. Daarnaast is er een speaker aan weerszijden van de dock connector geplaatst en is het model iets dunner dan de huidige iPad.

Hoewel het nog maar een sample is en alleen op foto te zien is heeft Gottebemobile toch getracht de afmetingen te achterhalen middels het tellen van pixels in een fotobewerkingsprogramma. De website komt uit op een iPad die 213.36mm lang en 143.67mm breed is. Dat komt neer op ongeveer twee derde van de grootte van de nieuwe iPad. Kijkend naar bijvoorbeeld de 7 inch Nexus 7 tablet lijkt de iPad mini 23.67mm breder. De Nexus 7 is 198.5mm lang en dus iets kleiner dan het engineering sample. Het formaat van het display is lastig uit de foto’s te halen maar het vaak gehoorde formaat van 7.85 inch lijkt goed mogelijk.

Wanneer de iPad Mini op de markt moet verschijnen, als deze al gaat komen, is vooralsnog onduidelijk. Kijkend naar de laatste geruchten wordt de tablet ergens eind dit jaar gepresenteerd en kunnen we de tablet tijdens de feestdagen kopen voor een prijs tussen de 249 en 299 dollar.

Wil je meer weten over Apple’s strategie achter de iPad Mini? Lees dan het artikel ‘Waarom zou Apple met een kleinere en goedkopere iPad komen?

   • Delen:

Reacties

  1. dagmy.com
    21 januari, 2016 om 11:31

    wholesale nba jerseys from china [dagmy.com] mlb shop
    black friday promotional code (http://dagmy.com/)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.