Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Openbaar vervoerbedrijf RET rust medewerkers uit met Samsung tablets

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2012, 13:21 CategorieHardware

Tablets winnen niet alleen aan populariteit bij consumenten, ook bedrijven rusten hun medewerkers steeds vaker uit met deze mobiele apparaten. Vandaag heeft Samsung middels een persbericht laten weten dat het Rotterdamse openbaar vervoerbedrijf RET 600 medewerkers uitgerust heeft met een Samsung tablet om reizigers onderweg actuele reisinformatie te geven.

De medewerkers van het vervoerbedrijf zullen later dit jaar de Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus onder andere gebruiken om reizigers onderweg actuele reisinformatie te geven, zich voor hun dienst aan te melden en schades te delen via een speciale applicatie. Met foto’s en video’s die zij met de tablet maken, geven zij direct inzicht in de schade. Op die manier kan de schade zo snel mogelijk worden verholpen.

Volgens Samsung en RET heeft de Galaxy Tab 7.0 Plus een ideaal formaat waarop een plattegrond aan een reiziger kan worden getoond. Daarbij is de tablet door het 7 inch formaat zeer mobiel. Met een Mobile Device Managementproduct kan RET de Samsung tablets bovendien eenvoudig, snel en veilig beheren, en op afstand ruim 300 features inzetten. Zo kunnen de medewerkers via apps bijvoorbeeld stationsdagrapporten digitaal invullen, net zoals andere formulieren die zij nu op papier aanleveren.

Gisteren verscheen het bericht dat de Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus binnenkort een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich kan verwachten.

Bron: Samsung  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.