Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android 4.0 update voor de Galaxy Tab 7.0 Plus

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2012, 15:31 CategorieAndroid

Begin deze maand begon Samsung in Europa met de uitrol van de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update voor de Galaxy Tab 7.7 en vandaag wordt de Galaxy Tab 7.0 Plus hieraan toegevoegd. Bezitters uit Oostenrijk en Duitsland zijn wederom die eersten die de update kunnen verwachten. Andere landen, waaronder Nederland, volgen waarschijnlijk snel.

De Galaxy Tab 7.0 Plus werd eind vorig jaar door Samsung gepresenteerd als opvolger voor de originele 7 inch Galaxy Tab maar niet snel daarna kwam Samsung met de Galaxy Tab 2 (7.0) als officiële opvolger. Samsung liet weten dat de 7.0 Plus met name gericht is op de zakelijke gebruiker, vooral door de geïntegreerde 3G module voor mobiel internet. Verder beschikt de tablet over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1.2GHz processor, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader, een USB poort en twee camera’s. Meer informatie vind je op de productpagina van de Galaxy Tab 7.0 Plus.

Bezitters van een Galaxy Tab 7.0 Plus kunnen de update binnenkort via KIES downloaden of wachten op een Over The Air update die automatisch als melding verschijnt. De update zal de het toestel naar Android versie 4.0.4 brengen. Mocht je de update ontvangen hebben, laat dan hieronder in ene reactie even weten wat je ervaringen zijn.

Later deze maand of volgende maand worden Android 4.0 ICS updates voor Samsung’s andere Galaxy Tab tablets verwacht, waaronder de Galaxy Tab 10.1 en de Galaxy Tab 8.9.

Bron: SamMobile • Delen:

Reacties

 1. Marcel
  17 augustus, 2012 om 23:18

  Wanneer kunnen we die update verwachten ?

  Wacht nog steeds. Die Tab 7.0 plus is een geweldig product. Met name met het docking-station (met toetsenbord) . Een laptop verbleekt erbij…

  Wordt nu echt ongeduldig…

  Gr. Marcel

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.