Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note II wordt eind augustus gepresenteerd’

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2012, 18:36 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note is een van de meest populaire producten van Samsung van de afgelopen maanden en dus kan een opvolger niet lang op zich laten wachten. Er gaan de laatste weken al verschillende geruchten over het nieuwe model en vandaag is er ook een mogelijke lanceerdatum opgedoken. Op 30 augustus houdt Samsung namelijk een Mobile Unpacked event tijdens IFA 2012.

De Galaxy Note is een apparaat dat door zijn 5.3 inch display net tussen een tablet en een smartphone valt. Vandaar dat het apparaat onofficieel de naam phablet meegekregen heeft. Volgens DDaily zal Samsung op 30 augustus rond de klok van zeven in de avond de Galaxy Note II presenteren. Op zich geen vreemde locatie of datum aangezien er elk jaar weer nieuwe producten gelanceerd worden tijdens de IFA beurs. Zo presenteerde Samsung vorig jaar de Galaxy Tab 7.7 tablet.

Samsung Galaxy Note II

Uit eerdere geruchten kunnen we opmaken dat de Galaxy Note II beschikt over een groter (wellicht 5.5 inch) display, een quad-core Samsung Exynos processor en een verbeterde camera met 8 tot 12 megapixels. Qua besturingssysteem kunnen we er gerust van uitgaan dat Samsung kiest voor de nieuwste versie van Android, Jelly Bean. De Galaxy Note II zou in september op de markt moeten verschijnen.

Meer informatie

Benieuwd naar onze ervaringen met de huidige Galaxy Note? Bekijk dan de uitgebreide review inclusief video. Meer informatie, alle specificaties, de laatste nieuwtjes en de laagste prijzen vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note.

Via: SammyHub

 

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.