Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 7.7 blijft voorlopig te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2012, 13:09 CategorieHardware

Gisteren bepaalde een Duitse rechter dat Samsung geen Galaxy Tab 7.7 tablets meer mag verkopen in Europa aangezien de tablet teveel lijkt op de iPad van Apple. Aangezien de distributie vanuit Duitsland verloopt zou het verkoopverbod gelden voor alle Europese landen gelden. Toch kunnen Nederlandse consumenten voorlopig gewoon nog naar de winkel voor de tablet.

De Duitse rechter haalde als voorbeeld de Galaxy Tab 10.1 aan. Dit model werd eerder verboden in Duitsland omdat deze teveel zou lijken op de iPad. Volgens de Duitse rechter lijkt de Galaxy Tab 7.7 op de Galaxy Tab 10.1 en daarom was het besluit snel genomen.

Tegenover Nu.nl laat een anonieme bron weten dat de tablet voorlopig gewoon te koop blijft in Nederland. De reden hiervoor is dat het verbod geldt voor de verkoop tussen het distributiecentrum in Duitsland en de winkeliers. De huidige voorraad die winkeliers hebben mag dus gewoon verkocht blijven worden. Zodra alle winkeliers door de voorraad heen zijn zal de consument pas merken dat het verkoopverbod geldt. Daarbij is de uitspraak van de rechter voorlopig. Op een later moment zal de definitieve uitspraak gedaan worden.

Meer informatie, alle specificaties en onze review vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Tab 7.7.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.