Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Optical Smart Hub: CD’s en DVD’s streamen naar je tablet

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2012, 11:33 CategorieAccessoires

Samsung lanceert deze week een nieuw apparaat dat geschikt is als externe opslag en streaming device voor je smartphone, tablet, Smart TV of PC. De Optical Smart Hub wordt draadloos met het internet verbonden en kan onder meer gebruikt worden om content van CD’s en DVD’s draadloos naar andere apparaten te streamen.

De Samsung Optical Smart Hub SE-208BWC is een compact apparaat dat uitgerust is met Wifi en verbonden kan worden met maximaal vier andere apparaten. Vervolgens kan de Smart Hub gebruikt worden om back-ups te maken van je tablet of smartphone op een aangesloten USB stick of schijf, kun je content vanaf een CD of DVD naar verschillende apparaten streamen, en kun je CD’s of DVD’s met de Smart Hub branden zonder tussenkomst van een laptop of PC. Bestanden die op een aangesloten USB apparaat staan kunnen beheerd worden met je smartphone, tablet of computer. De Smart Hub kan ook als Wifi-router of -repeater ingezet worden.

Wanneer je een film vanaf DVD bekijkt of muziek vanaf CD luistert kunnen maximaal twee andere apparaten ook van de beschikbare content gebruikmaken. Zo kan de ene persoon via een tablet nummer A beluisteren en de andere persoon via een smartphone nummer B beluisteren. Om bestanden naar je tablet, smartphone en computer te streamen heb je overigens wel de Mobile Smart Hub app nodig.

De Samsung Optical Smart Hub heeft een adviesprijs van 139 euro maar is inmiddels te koop voor onder de 100 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.