Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonos Controller app nu geschikt voor alle Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2012, 13:30 CategorieAndroid

Sonos, fabrikant van audio streaming producten, heeft een update uitgebracht voor haar Android en iOS Controller applicatie. Dankzij de nieuwe softwareversie 3.8.1 wordt het mogelijk om de app te gebruiken op alle Android tablets. De iOS versie heeft ondersteuning voor het hoge resolutie Retina display van de nieuwe iPad gekregen.

Volgens Sonos is de controller applicatie voor Android nu nog intuïtiever. De app is geschikt voor zowel 7 inch als 10 inch tablets en er zijn nieuwe manieren om je muziek te beheren en af te spelen toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld bladeren door muziek in de landscape modus en wordt album art groter weergegeven. De vernieuwde applicatie is vanaf nu gratis te downloaden in de Amazon Appstore en op Google Play.

De Sonos controller app voor de iPhone en iPad is ook vernieuwd. De update biedt hoge resolutie beeld, ontworpen voor Retina schermen. Hierdoor ziet deze Sonos app er een stuk strakker uit op de derde generatie iPad. Daarbij is de mogelijkheid toegevoegd om het muziekvolume met de volumeknoppen van je iPhone of iPad te bedienen. Ook de applicatie voor iOS apparaten is vanaf nu gratis te downloaden in de Apple App Store.

  • Delen:

Reacties

  1. Jan
    01 januari, 2014 om 14:48

    Hoe voorkom ik dat mijn Asus TF 300T telkens “uit” gaat. Het is hinderlijk om telkens de aan-uit knop in te moeten drukken. Wie heeft hiervoor een oplossing, ik kan er niks over vinden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.