Televisie kijken op je tablet met de Belkin @TV Plus

27 juli 2012 1 Minuut 10 Reacties
Belkin-TV-Plus

Er zijn al verschillende manieren om TV (series en films) te kijken op je tablet maar om het allemaal nog net wat eenvoudiger te maken en toegang te bieden tot alle kanalen binnen je digitale TV abonnement lanceert Belkin de @TV Plus G1V1000. Dit apparaat is te vergelijken met de Slingbox en maakt het mogelijk overal TV te kunnen kijken via de decoder die thuis staat.

Zo kun je middels een tablet, smartphone of laptop verbinding maken met de digitale TV decoder en waar je ook bent de TV kanalen bekijken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Wifi verbinding of een 3G/4G internet abonnement. Nou is dat laatste wellicht alleen een optie als je een zeer grote bundel hebt anders kan dit wel eens in de kosten gaan lopen.

Eenmaal verbonden met de @TV Plus G1V1000 en de decoder is het mogelijk om live TV programma’s, series en films op je mobiele apparaat te bekijken middels de bijbehorende applicatie. Hiermee kun je schakelen tussen programma’s en ook kun je programma’s opnemen. Binnen je thuisnetwerk kan de TV content naar acht apparaten tegelijkertijd gestreamd worden. Mocht je buitenshuis kijken dan kan maximaal één mobiel apparaat toegang krijgen.

De Belkin @TV Plus G1V1000 is leverbaar vanaf augustus en heeft een adviesprijs van 199,99 euro.

Reacties (10)