Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba AT300 close-up: Hardware en design

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2012, 22:29 CategorieClose-up

Vanaf vandaag gaan we het iets anders aanpakken met onze reviews. In plaats van een dikke week met een tablet spelen voordat we jullie er wat over verklappen zullen we de verschillende onderdelen uit een review los, in een soort close-up, uitbrengen. Aan het einde van de rit komt er natuurlijk een keurig volledige review waarin je in één ruk alles te weten kunt komen, maar voor de enthousiastelingen zijn er dus ook deze ‘onderdelen’ van de review. Dit geeft ons de kans wat eerder informatie met jullie te delen en tegelijkertijd een ruime mogelijkheid te bieden voor het stellen van vragen over de tablet(s) die we op dat moment hebben.

Toshiba AT300: Hardware en design

In dit filmpje bekijk ik de hardware en het design van de Toshiba AT300. De AT300 is een 10.1 inch tablet met Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem, 16GB geheugen, een quad-core Tegra 3 processor, 1GB DDR3 RAM geheugen en twee camera’s. Ook kijk ik naar de aansluitingen die te vinden zijn op deze tablet, waaronder USB, HDMI en een volwaardige SD card reader, en de door Toshiba gebruikte materialen.

Meer informatie, alle specificaties, de laagste prijzen en de laatste nieuwtjes vind je terug op de productpagina van de Toshiba AT300.

Dit is dus maar een simpele en snelle kijk op de hardware van deze tablet, andere onderdelen / close-ups die los in dit soort artikeltjes zullen verschijnen zijn:

  • Hardware en Design (deze dus)
  • Android versie en skin
  • Gaming
  • Productiviteit (dingen als toestenbordjes en styli, indien van toepassing)
  • (Streaming) Media
  • Browse-ervaring

Nadat deze korte filmpjes dan af zijn komt een heuse volledige review waar we het allemaal nog een keertje langslopen. Mocht je een of meerdere belangrijke onderdelen missen in het bovenstaande lijstje laat dat weten via de comments en we zullen kijken of we daar wat aan kunnen doen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.