Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba AT300 tablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2012, 14:24 CategorieAndroid

Eind mei kondigde Toshiba een nieuwe tablet aan in de vorm van de AT300. Dit model is de opvolger van de niet bijzonder succesvolle AT200, de dunste tablet ter wereld op het moment van lancering. De AT300 beschikt over een aantal upgrades, waaronder een quad-core processor en Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Inmiddels kun je de tablet kopen bij de eerste Nederlandse winkels.

Toshiba AT300 – specificaties

De Toshiba AT300 is niet echt een uitblinker op een bepaald gebied maar biedt aantrekkelijke specificaties voor een adviesprijs van 399 euro. Hiervoor krijg je Android 4.0 ICS met het Toshiba Places platform. Dit platform biedt toegang tot een aantal applicaties van Toshiba zelf, het downloaden van media, het delen van content via de cloud en het streamen van content binnen je thuisnetwerk. Daarbij krijg je toegang tot de Google Play Store voor het downloaden van applicaties.

Qua hardware beschikt de AT300 over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.4GHz, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, Wifi, Bluetooth 3.0, een microUSB poort en een microHDMI uitgang voor verbinding met een TV. Achterop de tablet bevindt zich een 5 megapixel camera en voorop een 2 megapixel camera voor videogesprekken. Er wordt een 16GB (399 euro) en een 32GB (449 euro) variant gelanceerd.

Toshiba AT300 – kopen

De Toshiba AT300 is momenteel op voorraad bij onder meer T-Online, Alternate en Bruneautech. Winkels als Tabletcenter en MaxICT geven aan de tablet binnenkort op voorraad te krijgen.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Toshiba AT300.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.