Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volledige specificaties Huawei MediaPad 7 Lite bekend

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2012, 11:38 CategorieAndroid

Gisteren onthulde Huawei haar nieuwste 7 inch tablet in de vorm van de MediaPad 7 Lite. Dit model is de opvolger van de vorig jaar gelanceerde MediaPad en zou kijkend naar de naam een wat minder geavanceerde versie moeten zijn. Vandaag heeft Huawei de volledige specificaties van de tablet bekendgemaakt en daar zien we dan ook een aantal specs van de originele tablet niet in terug.

De MediaPad 7 Lite beschikt over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels (en dus geen 1.280 bij 800 pixels zoals gisteren vermeld), een capacitief touchscreen, een Cortex A8 1.2GHz processor en 1GB aan werkgeheugen. Verder is het model voorzien van 8GB aan opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden middels een microSD card, een microUSB poort voor connectie met een PC, Wifi, een 3G module voor mobiel internet en Bluetooth 3.0. Aan de achterzijde bevindt zich een 3.2 megapixel camera en aan de voorzijde een 0.3 megapixel camera voor videogesprekken.

Ten opzichte van de originele MediaPad mis je de IPS techniek in het display en de HDMI aansluiting. Ook ligt de resolutie van het nieuwe model lager, is de processor minder snel, is de tablet iets dikker en zwaarder, en zijn de camera’s van mindere kwaliteit. Vergelijk de originele MediaPad met de nieuwe variant in onze tablet database.

Qua software beschikt de MediaPad 7 Lite over Android 4.0 Ice Cream Sandwich met waarschijnlijk weinig aanpassingen van de fabrikant zelf. Daarbij is de tablet voorzien van een Google stempel waardoor de bekende Google applicaties, inclusief de Google Play Store, meegeleverd worden.

Wanneer de MediaPad 7 Lite op de markt verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.


€ 289,00

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

€ 389,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.