Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik lanceert 7 inch TAB275 GoTab Ion 7 tablet met Play Store

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2012, 15:36 CategorieAndroid

Yarvik heeft in Nederland al heel wat tablets gelanceerd en daar komen bijna elke maand nieuwe modellen bij. Waar het in eerste instantie nog echte budget modellen waren richt Yarvik zich tegenwoordig ook op het middenklasse segment. Zo zagen we in juni de TAB469 met 9.7 inch IPS display en Bluetooth 3.0 voorbij komen. Deze week lanceert de fabrikant een 7 inch middenklasse model.

Yarvik TAB275

De TAB275 is een 7 inch tablet die draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Nou is dat tegenwoordig niks meer om je mee te onderscheiden dus moet het gebeuren met de hardware specificaties. De TAB275 GoTab Ion 7 beschikt over een 7 inch IPS display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Volgens de fabrikant is het display voorzien van sterke glazen bescherming en moet het capacitieve touchscreen voor een soepele gebruikerservaring zorgen.

Verder beschikt de TAB275 over een 1.2GHz Boxchip Cortex A8 processor, een Mali 400 GPU, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, een miniHDMI poort, een miniUSB host/slave poort en een VGA camera aan de voorzijde. Een andere verbetering is dat de TAB275 een van de eerste tablets is die standaard is voorzien van de Google Play Store. Hierdoor krijg je dus toegang tot een grote hoeveelheid applicaties en ben je niet meer afhankelijk van een app store van derden zoals de GetJar store.

De Yarvik TAB275 is inmiddels te koop voor een prijs tussen de 170 en 190 euro.

Alle Yarvik tablets

Bekijk alle specificaties, prijzen en reviews van de gelanceerde Yarvik tablets in de tablet database.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.