Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik lanceert TAB9-200 Xenta met dual-core processor

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2012, 11:13 CategorieAndroid

Vorige week werd al duidelijk dat Yarvik met de nieuwe modellen steeds meer richting het middenklasse segment gaat en vandaag wordt dat nogmaals bevestigd met de nieuwe TAB9-200 Xenta. Deze tablet beschikt namelijk over Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een IPS display, een dual-core processor en toegang tot de Google Play Store.

Yarvik staat in Nederland vooral bekend om haar budget tablets maar de fabrikant heeft onlangs al twee modellen gelanceerd met specificaties die we bij middenklasse modellen terugvinden. Zo beschikt de TAB275 over een IPS display en toegang tot de Google Play Store. De eerder gelanceerde TAB469 beschikt daarnaast over Bluetooth voor draadloze communicatie met randapparatuur en bijvoorbeeld de PC.

Yarvik TAB9-200

Deze week voegt Yarvik wederom een nieuw model aan het assortiment toe in de vorm van de TAB9-200 Xenta. Deze tablet beschikt onder meer over een 9.7 inch IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een 1.6GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, een miniHDMI poort en twee microUSB 2.0 poorten. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een webcam voor videogesprekken en aan de achterzijde een 2.0 megapixel camera voor foto’s en video’s. Ook beschikt de TAB9-200 over Bluetooth 3.0 en Wifi.

De Yarvik TAB9-200 moet binnenkort in Nederland verschijnen voor een prijs rond de 250 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.