Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A110 verschijnt met Android 4.1 Jelly Bean

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2012, 15:35 CategorieAndroid

Sinds deze week is Nederland weer een Android tablet rijker in de vorm van de Acer Iconia Tab A210 maar het kleine broertje van deze tablet staat ook nog om de hoek. Of de Iconia Tab A110 naar Nederland komt is volgens Acer Benelux nog onzeker maar het zou zomaar zo kunnen zijn dat deze tablet na de Nexus 7 de tweede tablet is die draait op Android 4.1 Jelly Bean.

Op de website van groothandel ebuyer is de Iconia Tab A110 vandaag gespot. Nou is dat op zich logisch aangezien Acer een lancering in september gepland heeft staan, maar de afbeeldingen die getoond worden laten wel iets nieuws zien. Uit deze afbeeldingen blijkt namelijk dat de Iconia Tab A110 waarschijnlijk met Android 4.1 Jelly Bean gelanceerd zal worden. Tijdens Computex 2012 toonde Acer de tablet al maar was deze nog voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De Iconia Tab A110 beschikt onder meer over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een quad-core Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen, een USB en HDMI poort, een 2.0 megapixel camera aan de voorzijde en 8GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD card uitgebreid kan worden. De tablet zou in september in Europa moeten verschijnen voor een prijs van waarschijnlijk 199 euro.

De Iconia Tab A110 met deze specificaties en prijs, en Android 4.1 Jelly Bean, zou een interessant alternatief zijn voor de ASUS Nexus 7. De Nexus 7 beschikt over een hogere resolutie IPS display, terwijl de Iconia Tab A110 beschikt over een HDMI uitgang.

Bron: Tabletblog

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.