Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A210 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2012, 15:05 CategorieAndroid

Vorige maand wist Acer nog te vertellen dat de Iconia Tab A210, een nieuw 10.1 inch model, in september naar Nederland zou komen maar blijkbaar is de eerste voorraad wat eerder gearriveerd dan gepland. De tablet is namelijk al bij de eerste Nederlandse winkels te koop voor een prijs van 329 euro. Hiervoor krijg je onder meer Android 4.0 ICS en een quad-core processor.

De Acer Iconia Tab A210 is de opvolger van de nog niet zo lang geleden gelanceerde Iconia Tab A200. De reden voor de snelle opvolging zal waarschijnlijk te maken hebben met de introductie van goedkopere tablets met krachtigere prestaties. De Iconia Tab A200 was namelijk voorzien van een dual-core processor, terwijl de Iconia Tab A210 nu beschikt over een quad-core variant.

De Iconia Tab A210 beschikt onder meer over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.2 GHz, 1GB RAM geheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, een microUSB poort en een microHDMI uitgang. Aan de achterzijde bevindt zich nog een 5 megapixel camera voor videogesprekken. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab A210.

Acer Iconia Tab A210 kopen

De 10.1 inch Iconia Tab A210 is inmiddels te koop bij onderstaande winkels. De prijs van de tablet ligt bij de meeste winkels rond de de adviesprijs van 329 euro.

Dixons
Mediamarkt
Pixmania
Alternate
Centralpoint

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.