Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer toont Iconia Tab W510 en W700 Windows 8 tablets tijdens IFA 2012

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2012, 14:43 CategorieHardware

Tijdens IFA 2012 worden niet alleen maar compleet nieuwe producten getoond, fabrikanten grijpen de beurs ook aan om reeds aangekondigde producten aan het Europese publiek te tonen. Zo heeft Acer haar nieuwe Iconia Tab W510 en Iconia Tab W700 tablets meegenomen naar Berlijn. Beide tablets draaien op Windows 8 en beschikken over een optioneel keyboard dock.

Acer Iconia Tab W510

De Acer Iconia Tab W510 is het goedkoopste en kleinste model van de twee. De tablet beschikt over een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels,een Intel Atom Clover Trail processor, 64GB aan intern opslaggeheugen, USB en HDMI poorten, optioneel 3G, een microSD card reader en een 8 megapixel camera. De tablet is 8.8mm dun en weegt 600 gram. De tablet kan worden uitgerust met een keyboard. Dit dock kan ook gebruikt worden als standaard en beschikt over een ingebouwde batterij.

De W510 moet eind oktober in Nederland verschijnen voor een prijs die waarschijnlijk op 599 euro ligt.

Acer Iconia Tab W700

De Acer Iconia Tab W700 heeft een groter 11.6 inch display dat beschikt over een Full HD 1080p resolutie. Daarnaast is de tablet uitgerust met een Intel Ivy Bridge Core i5 of i3 processor, 32 of 64GB aan intern opslaggeheugen, USB en HDMI poorten, een Thunderbolt poort, en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. De tablet is volgens Acer 12mm dun. De W700 kan in een speciale ‘wieg’ gelegd worden en zo in meerdere hoeken geplaatst worden. Ook kan de tablet uitgerust worden met een keyboard dock.

De W700 moet eind oktober in Nederland verschijnen voor een prijs die waarschijnlijk op 699 euro ligt.

Bron video’s: Tabtech

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.