Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.0 ICS voor Nederlandse Motorola Xoom tablets beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2012, 13:18 CategorieAndroid

Hoewel velen alweer denken aan een Android 4.1 Jelly Bean update wachten sommige tablet bezitters nog steeds op een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Amerikaanse bezitters van een Motorola Xoom hebben de update begin dit jaar al mogen ontvangen en nu zijn ook eindelijk de Nederlandse bezitters aan de beurt.

Deze week is Motorola begonnen met de Android 4.0 ICS update voor de Nederlandse Xoom modellen welke vanuit de winkel verkocht werden (en nog steeds worden) met Android Honeycomb. De update wordt OTA (Over The Air) aangebonden wanneer je middels Wifi verbonden bent met het internet. In het instellingen menu kun je ‘Over deze tablet’ kiezen en laten zoeken naar software updates wanneer je geen automatische melding krijgt.

Android 4.1 Jelly Bean

In de VS is Motorola vorige week al beginnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de Xoom tablets. De reden dat de Amerikaanse gebruikers een voorsprong hebben is dat Google en Motorola in deze regio een nauwere samenwerking hebben. Wanneer de Jelly Bean update voor Nederlandse gebruikers beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

Motorola Xoom 2

Inmiddels heeft Motorola ook al twee nieuwe tablets gelanceerd in de vorm van de Xoom 2 en de Xoom 2 Media Edition. Qua specificaties zijn de nieuwe modellen geen drastische upgrade ten opzichte van de eerste generatie Xooms. Zo beschikken de tablets nog steeds over een dual-core Tegra 2 processor.

Ton, bedankt voor de tip!  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.