Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos 97 Carbon te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2012, 11:26 CategorieAndroid

Archos heeft in Nederland reeds de nieuwe Arnova G3 budget serie gelanceerd en zal eind deze maand de nieuwe middenklasse G10 xs serie lanceren tijdens IFA 2012. Tussen deze twee series valt de Elements serie en het eerste model uit deze serie is inmiddels in Nederland te koop. De Archos 97 Carbon is een 9.7 inch tablet en is te koop voor een adviesprijs van 249 euro.

Archos 97 Carbon

De Elements serie zal in de komende weken verder uitgebreid worden maar voorlopig moeten we het doen met dit 9.7 inch model. Qua specificaties is het geen topper maar je krijgt wel heel wat aansluitingsmogelijkheden, zoals een volwaardige USB 2.0 poort, een microUSB poort en een HDMI poort. Verder beschikt de tablet onder meer over een 9.7 inch IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een 1GHz Rockchip RK2918 ARM Corex A8 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader om dit geheugen uit te breiden.

Voorop de tablet vinden we een 0.3 megapixel camera voor videogesprekken en aan de achterzijde bevindt zich een 2 megapixel camera voor foto’s en video’s. De tablet weegt 618 gram en is 11.4 millimeter dik. Qua software beschikt het apparaat over Android 4.0 Ice Cream Sandwich met Google certificering. Dit houdt in dat je toegang krijgt tot de Google Play Store en dat de Google apps standaard meegeleverd worden.

Archos 97 Carbon kopen

De Archos 97 Carbon is momenteel te koop bij onder meer de Mediamarkt.

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de Archos 97 Carbon.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.