Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos komt ook met 11.6 inch 116 G10 XS tablet met Full HD display

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2012, 12:52 CategorieAndroid

Eerder deze week onthulde Archos de nieuwe G10 XS serie met de 10.1 inch 101 G10 XS als eerste model dat op de markt zal verschijnen. Archos wil met deze nieuwe serie meer functionaliteit dan de concurrentie bieden tegen een aantrekkelijkere prijs. Een van de features die dit duidelijk maakt is het meegeleverde keyboard dock. Daarnaast zijn de tablets een stuk lichter en slanker.

Archos gaf eerder deze week aan dat de G10 XS serie zal bestaan uit een 8 inch, een 9.7 inch en een 10.1 inch model. Het verchil tussen de modellen zou voornamelijk in de grootte en de resolutie van het display zitten. Toch lijkt er nog een vierde model aan te komen. Volgens de website IDBOOX zal Archos begin 2013 een de 116 G10 XS lanceren, een tablet met een display van maar liefst 11.6 inch en een Full HD resolutie. Een echt gerucht is het niet aangezien Archos dit model vorig jaar tijdens een presentatie al aankondigde. Archos staat natuurlijk bekend om interessante tablets tegen een aantrekkelijke prijs en daarom zou de fabrikant haar best doen de prijs van de 116 XS niet boven de 500 euro uit te laten komen.

IDBOOX weet ook nog wat andere interessante informatie over de G10 XS serie te melden. Zo zou de 80 G10 XS later dit jaar voor een prijs van 200 euro te koop moeten zijn maar waarschijnlijk wel zonder keyboard dock. Deze kan dan wel los aangeschaft worden. De 9.7 inch 97 G10 XS beschikt over een IPS display en zou in november moeten verschijnen voor een prijs van 399 euro, 20 euro boven de adviesprijs van de 101 G10 XS.

Via: Arctablet

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.