Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos toont eerste persfoto G10 XS serie

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2012, 18:59 CategorieAndroid

Archos heeft nog één serie tablets voor dit jaar gepland staan waar ook nog maar weinig over bekend is. Archos houdt zelf de lippen al weken strak op elkaar maar vandaag heeft de fabrikant op Facebook een eerste persfoto van de nieuwe G10 XS serie gepubliceerd. Bovenstaande foto toont een slank wit model waar we nog steeds maar weinig uit op kunnen maken.

Wat we in de foto naast het design en de kleur zien is een dock connector aan de onderzijde, wellicht de connectie voor het bijpassende keyboard dock, (wat lijkt op) twee stereo speakers, volume rockers en een stand-by knop. Wat betreft de overige specificaties is het voorlopig nog gissen maar als we de geruchten mogen geloven worden de G10 XS modellen uitgerust met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels (10.1 inch model), een Texas Instruments OMAP 4470 processor, een microSD card reader, een microUSB poort, een koptelefoon aansluiting en een miniHDMI poort. De batterij zou een 6800 mAh variant zijn.

Vorige week maakte Archos al bekend de nieuwe G10 serie tijdens de IFA 2012 beurs in Berlijn te zullen presenteren en ook op Facebook bevestigd de fabrikant nu dat we nog drie weken geduld moeten hebben. Ook wist een contact bij Archos ons te vertellen dat de 101XS G10 (het 10.1 inch model) in september op de markt verschijnt en dat de prijs waarschijnlijk op 349 euro komt te liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.