Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS introduceert de TranSleeve Dual voor de TF300 en TF700

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2012, 11:41 CategorieAccessoires

Eind vorig jaar presenteerde ASUS de Eee Pad Transformer Prime tablet als high-end oplossing voor diegenen die mobiliteit en kwaliteit wilden. Daar hoorde natuurlijk ook een speciale cover bij en ASUS liet zich daarvoor inspireren door de Smart Cover van Apple. Inmiddels kent de Transformer familie twee nieuwe modellen die ook weer hun eigen accessoires krijgen.

In mei introduceerde ASUS reeds de fraaie Pad VersaSleeve en Pad Haven Sleeve voor de Transformer Prime, de Transformer Pad 300 en Transformer Pad Infinity 700, en vandaag komt daar de TranSleeve Dual bij. Deze accessoire is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Transformer Pad 300 en Transformer Pad Infinity 700, en werkt hetzelfde als de Sleeve voor de Transformer Prime.

De TranSleeve Dual kan in twee posities gevouwen worden; een voor comfortabel typen en een voor het comfortabel bekijken van films en video’s. Volgens ASUS biedt de sleeve ook bescherming tegen stoten, vallen en krassen door het gebruik van sterke en hoogwaardige materialen. De sleeve biedt bescherming voor zowel de tablet alleen als de tablet gecombineerd met keyboard dock.

De TransSleeve Dual is verkrijgbaar in het roze, wit, blauw en zwart. De prijs bedraagt 49,99 euro.

Via: notebookitalia  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.