Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Nexus 7 komt begin september naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2012, 18:54 CategorieHardware

De Nexus 7 van Google en ASUS is een tablet die al een paar weken te koop is maar tot nu toe alleen nog voor kopers in onder andere de VS en de UK. De tablet is in deze landen nauwelijks aan te slepen door de lage prijs en de aantrekkelijke specificaties. Ook Europese consumenten lijken niet te kunnen wachten op de Nexus 7 en daarom vandaag een goed nieuwtje: De eerste Nexus 7 tablet verschijnen op 1 september in Europa.

Nexus 7 in Europa

We hebben van ASUS, de fabrikant van de Nexus 7, nog weinig officieel te horen gekregen en geruchten spraken tot nu toe over een lancering in de laatste week van september. Toch lijkt de tablet binnen twee weken vanaf nu al in Europa te verschijnen. De Italiaanse elektronicaketen Supermedia heeft de tablet namelijk reeds in een folder voor de eerste week van september geplaatst. Er wordt gesproken over een 16GB model dat 249,99 euro moet gaan kosten. Dit komt overeen met eerdere berichten dat voor Europese consumenten alleen het 16GB model te koop zal zijn.

Wanneer de Nexus 7 exact in Nederland verschijnt is nog niet duidelijk. Volgende week gaat IFA 2012 van start en de kans is groot dat ASUS tijdens een persconferentie meer duidelijkheid geeft over de beschikbaarheid en prijs.

Nexus 7 specificaties

De ASUS Nexus 7 is een 7 inch tablet die draait op een quad-core Tegra 3 processor en de nieuwste versie van Android; Android 4.1 Jelly Bean. Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de ASUS Nexus 7.

Nexus 7 review

Benieuwd naar de prestaties en gebruikservaringen? Lees dan onze complete Nexus 7 review en bekijk de review video.

Bron: Android.Caotic Via: Tabletblog 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.