Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Pad Infinity TF700 close-up: Hardware en design

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2012, 15:04 CategorieAndroid

Het heeft even geduurd maar ik heb eindelijk een Transformer Pad Infinity TF700 ter review ontvangen. Dit is het meest luxe model uit ASUS’ Transformer Pad line-up en onderscheidt zich vooral door de luxe materialen die gebruikt zijn en het superhoge resolutie scherm. In deze close-up review kijk ik naar de hardware en het design van deze tablet.

Hardware en design

De Transformer Pad Infinity is dus de meest luxe tablet van ASUS en is daarmee dan ook wat duurder dan de Transformer Pad 300 en de Eee Pad Transformer Prime. Het meest lijkt de Infinity op de Prime want naast dat de tablet wat andere kleuren aluminium heeft is het enige echte verschil het enorm hoge resolutie display van de Infinity. Met een resolutie van 1.920 x 1.200 pixels is dit het scherpste scherm dat op het moment verkrijgbaar is op een Android tablet. Dit IPS panel heeft net als de Prime een ‘plus’ functie voor net dat beetje extra felheid zodat de tablet ook buiten gebruikt kan worden. Net als bij de Prime helpt het wel maar maakt voor buitengebruik niet genoeg verschil om echt een aanrader genoemd te worden.

Beiden tablets beschikken over een Tegra 3 quad-core processor (die van de Infinity is wel wat hoger geklokt), 1GB aan RAM, een berg aansluitingen en uitbreidingsmogelijkheden, en twee camera’s. Om de Wifi en Bluetooth signalen zoveel mogelijk de ruimte geven zit er aan achterkant een plastic rand, in tegenstelling tot de Transformer Prime waarop de Wifi en Bluetooth functionaliteit zo slecht was.

Het dock is dus ook een ‘oude’ bekende en heeft alleen een iets andere kleur gekregen. Volgens ASUS zijn de keyboard docks niet onderling compatibel maar toen ik dit testte werkte het dock van de Prime prima op de Infinity. Je moet alleen tegen het kleurverschil kunnen. De Transformer Pad Infinity werkt zelfs met het dock van de Transformer 300 maar dat zit hij wel losjes in (wordt wel herkend). De speciale Android toetsen maken het gebruik van het toestenbord een stuk makkelijk en het trackpad op dit dock geeft je zelfs muisbesturing binnen Android. De komende weken ga ik eens goed testen hoe dit op de Infinity werkt want over de combinatie Transformer 300 + Dock was ik allerminst enthousiast.

Transformer Pad Infinity TF700 close-ups

Deze ‘Close-up’ is een onderdeel van de volledige review van de ASUS Transformer Pad Infinity TF700. Nadat alle onderdelen verschenen zijn komt er ook een volledige review waarin je alle informatie in één keer kunt vinden, plus natuurlijk extra informatie over alle aspecten van de tablet.

 • Hardware en design (huidig)
 • Android versie en skin
 • Gaming
 • Productiviteit
 • Browse-ervaring

Transformer Pad Infinity TF700 specificaties en prijzen

Meer informatie, alle specificaties, de laagste prijzen en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de ASUS Transformer Pad Infinity TF700. • Delen:

Reacties

 1. J
  15 augustus, 2012 om 20:59

  Ik weet niet welke camera je hievoor gebruikt hebt, maar mijn “gewone” prime heeft buiten vol in de zon met super ips en maximale heldeheid gewoon een super goed en duidelijk beeld.. dus volgens mij komt de weerspiegeling meer, omdat je het scherm schuin hebt staan en dat doet, denk ik, geen recht aan de 700 serie

  • Sam
   15 augustus, 2012 om 21:03

   Ik was er zelf ook gewoon bij. De tablet kan feller dan andere tablets maar bruikbaar is het buiten nog steeds niet echt. Dat ik naar een shot in de video verwijs is gewoon om het punt te maken en shots binnen worden ook in allerlei hoeken genomen. Maar zoals je zegt heeft reflectie een grote rol en dat is een probleem dat door wat extra nits (hoe fel dat ding kan) niet opgelost is.

 2. Andre
  16 augustus, 2012 om 21:52

  Is al iets bekend over de 3G versie; wanneer komt deze?

  • Sam Rijver
   17 augustus, 2012 om 8:13

   Zover ik weet is er maar weinig bekend. Het lijkt erop dat 3g komt maar wanneer is niet duidelijk.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.