Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Prime TF201 eerstvolgende in rij voor Android Jelly Bean

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2012, 12:19 CategorieAndroid

Sinds afgelopen vrijdag kan de nog niet zo lang geleden gelanceerde Transformer Pad TF300 van ASUS voorzien worden van een Android 4.1 Jelly Bean update en daarbij liet ASUS weten dat de high-end Transformer Pad Infinity TF700 in september een update kan verwachten. De tablet die nog in het rijtje ontbreekt is de Eee Pad Transformer Prime TF201.

Goed nieuws voor alle bezitters van een Eee Pad Transformer Prime want ASUS heeft via Google+ laten weten dat deze tablet de eerstvolgende is die een update kan verwachten. Wanneer de update exact uitgerold wordt is niet bekend maar deze zal niet lang meer op zich laten wachten.

Op de vraag van Kelly Hamon dd 20 Augustus:
“What about the TF201? just saying.”
Antwoordt ASUS aan haar:
“Jelly says it’s his next stop :-)

We krijgen sinds vrijdag ook een hoop vragen over een mogelijke Jelly Bean update voor de Eee Pad Transformer TF101. Toch is daar nog geen definitief antwoord op te geven. Eerder dit jaar vernamen wij van ASUS Benelux dat de update alleen voor de TF201 (Prime) en hoger uitgerold zou worden maar daar kwam de fabrikant op terug door te zeggen dat we het verkeerd geïnterpreteerd hadden. Daarna bleek dat we het waarschijnlijk toch bij het goede eind hadden aangezien ASUS Italia bevestigde dat de update niet beschikbaar zal zijn voor de TF101 en SL101 (Eee Pad Slider). Ik durf het niet met 100 procent zekerheid te zeggen maar ik ga er vanuit dat die update niet uitgerold zal worden.

De ASUS Transformer Pad 300 is na de Google Nexus 7 de tweede tablet die uitgerust wordt met Android 4.1 Jelly Bean. Collega Sam heeft deze tablet toevallig thuis liggen en heeft zijn eerste indruk reeds beschreven. Voor meer informatie kun je terecht in onze uitgebreide review van Android 4.1 Jelly Bean.

Met dank aan T.A. Blet  • Delen:

Reacties

  1. T.A Blet
    17 september, 2012 om 20:12

    Niet door Asus zelf vermeld maar bronnen zeggen dat 20 September de datum is waarop Jelly Bean voor de Prime beschikbaar komt.
    Dit is in hetzelfde bericht op Google+ te lezen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.