Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bevestigd: Google Nexus 7 begin september te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2012, 11:40 CategorieAndroid

Hoewel in omringende landen afgelopen week al bekend werd dat de Nexus 7 vanaf begin september te koop zou zijn was het in Nederland nog even afwachten wanneer de nieuwe tablet van ASUS en Google zouden kunnen kopen. Inmiddels is de bevestiging gekomen, de Nexus 7 zal vanaf begin september in de Nederlandse winkels liggen.

Via Facebook heeft Media Markt vandaag bevestigd dat de Nexus 7 begin volgende maand (volgende week dus wellicht) naar Nederland zal komen. Er wordt helaas niet gesproken over modellen en prijzen, maar in landen om ons heen verschijnt het 16GB model voor 249 euro. Via bronnen bij verschillende vestigingen van Media Markt zijn we te weten gekomen dat de eerste voorraad tussen aankomende vrijdag en volgende week dinsdag verwacht wordt.

De Nexus 7 is een tablet waar velen van ons op wachten en niet zonder reden. De 7 inch tablet is namelijk uitgerust met aantrekkelijke specificaties en wordt verkocht voor een aantrekkelijke prijs. Zo krijg je een 7 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen en niet te vergeten de nieuwste versie van Android; Android 4.1 Jelly Bean.

Nexus 7 review

Benieuwd naar onze ervaringen met de Nexus 7? Lees dan de volledige Nexus 7 review of bekijk alle specificaties en laatste nieuwtjes op de productpagina van de Nexus 7.

Bastiaan, bedankt voor de tip. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.