Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #46

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2012, 12:05 CategorieAndroid

Ondanks dat iedereen op vakantie is, is er toch een hoop gebeurd de afgelopen week. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het uitgebreid over de vandaag gepresenteerde Galaxy Note 10.1 met S-Pen stylus, kijken we naar de komende Windows 8 tablets en software, en bespreken we de mogelijke komst van gebruikersaccounts naar Android. Daarnaast hebben we het onder meer kort over de ASUS Nexus 7, De Huawei MediaPad 10 FHD met Full HD display en de nieuwe Sony Xperia Tablet met het opgevouwen magazine design.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.