Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #47

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2012, 12:34 CategorieAndroid

Nagenoeg iedereen is op vakantie dus het is aardig stil, maar toch hebben we nog een interessante podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week kijken we onder meer naar de Toshiba AT300 waarvan Sam een uitgebreide review gemaakt heeft, hebben we het over de vorige week gelanceerde Samsung Galaxy Note 10.1 met S-Pen stylus en bespreken we de geruchten over een mogelijke HD tablet van Samsung. Daarnaast bespreken we de nieuwe Xperia Tablet van Sony en de Toshiba AT270 met AMOLED display die inmiddels in Nederland te koop is. Ook hebben we het uitgebreid over wat we kunnen verwachten voor IFA 2012 op het gebied van tablets.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. Danielle Ploegmakers
  13 augustus, 2012 om 14:43

  Hey Sam en Marijn,

  Per toeval kwam ik achter jullie podcast en ik moet zeggen dat ik jullie nu al cool vind.

  Vooral die opmerking over de Spice Girls (love them to :$).

  Ook vind ik het grappig en prettig hoe jullie een combinatie van Nederlands en Engels hebben, aangezien ik daar ook wel eens last van heb.

  Keep up the good work!!!

  Danielle

  • Martijn Chel
   13 augustus, 2012 om 14:47

   Hoi Danielle,
   Thanks voor je reactie!
   Leuk dat je luistert en hopelijk natuurlijk blijft luisteren!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.