DWiT: Deze Week in Tablets #48

27 augustus 2012 1 Minuut 28 Reacties
DWiTpost

Na twee weken vakantie is er weer voldoende te bespreken en dus het het tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het natuurlijk uitgebreid over de rechtszaak tussen Apple en Samsung, en de uitspraak die de jury eerder deze week deed. Daarnaast kijken we naar de Jelly Bean update voor de Transformer Pad 300, de ervaringen met Android 4.0 Ice Cream Sandwich op de Transformer Pad Infinity TF700 en de beschikbaarheid van de Google Nexus 7 in Nederland. Ook hebben we het kort over de nieuwe Archos G10 XS serie tablets, Microsoft’s Surface tablets en cadeaubonnen voor de Google Play Store.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Reacties (28)