Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste reclame voor Microsoft Surface gesignaleerd

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2012, 11:39 CategorieMicrosoft

Hoewel de Surface tablets pas officieel in de winkels liggen op 26 oktober, zijn de eerste reclame-uitingen om de tablets te promoten al gesignaleerd in New York. Enkele gebouwen in New York zijn beschilderd met een soort ‘urban’ reclame.

De foto’s laten niet meer zien dan het silhouet van de Surface tablets. Prijzen en/of meer informatie worden niet gegeven. Het is niet de eerste keer dat Microsoft gebruik maakt van ‘street-art’ of graffiti. In 2002 tijdens de launch van MSN en recentelijk in 2010 voor de launch van Windows Phone 7 werd er ook al gebruikt gemaakt van graffiti.

Microsoft zelf wil niet reageren op de graffiti op de verschillende muren van gebouwen in New York, maar het lijkt ons onwaarschijnlijk dat dit niet door Microsoft zelf is gedaan. De precisie van de graffiti en de plaats ervan (op redelijk grote hoogte) doet denken dat dit een georganiseerde campagne is. Hier onder enkele foto’s van de straatschilderingen:

Surface reclame 2

Voor meer foto’s kun je de volledige galerij van TheVerge bekijken.

Microsoft Surface

Meer informatie over Surface is ook beschikbaar (draaiend op Windows RT & Windows 8 Pro). We hopen de eerste prijzen tijdens de IFA 2012 beurs te ontdekken, die volgende week van start gaat. Ook verwachten we dat andere fabrikanten Windows 8 tablets zullen aankondigen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.