Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s 10 inch HTC (Vertex?) tablet gespot

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2012, 10:32 CategorieAndroid

De laatste HTC tablet dateert alweer van vorige zomer en was eerlijk gezegd een grote misser. De 7 inch HTC Flyer was al geen groot succes maar van de high-end Jetstream is na de Amerikaanse lancering nooit meer iets vernomen. Het was dan ook niet gek dat HTC na de lancering van dit model aangaf voorlopig te stoppen met tablets. Wellicht dat de tijd nu wel rijp is.

Vandaag zijn een aantal foto’s opgedoken waarin we een nieuwe tablet van de fabrikant kunnen zien. Het is onduidelijk of het hier gaat om een prototype of een daadwerkelijk product, maar kijkend naar het design heeft HTC gekozen voor een link met de One smartphone serie. De voorzijde doet zelfs een beetje denken aan een PC monitor en zelfs een iMac. Ook is het opvallend dat de camera aan de onderzijde van het display geplaatst is.

Wat we hier precies zien is vooralsnog niet duidelijk. We hebben onlangs nog geruchten over een Vertex tablet met quad-core Tegra 3 processor en een Full HD tablet van HTC voorbij zien komen maar de fabrikant zelf heeft nog niks bevestigd. De kans is klein dat we tijdens IFA 2012 een HTC tablet tegenkomen aangezien de fabrikant ervoor gekozen heeft dit jaar niks bijzonders te organiseren.

Bron: Twitter

  • Delen:

Reacties

  1. karim
    29 augustus, 2012 om 11:41

    net een mac

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.