Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu Stylistic Q702 vanaf eind september te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2012, 11:47 CategorieHardware

Vorige maand introduceerde Fujitsu de Stylistic Q702 hybride combinatie al in de VS en deze week maakt de fabrikant bekend dat het model eind september in Nederland te koop zal zijn. De Stylistic Q702 kan als laptop met keyboard dock of los als tablet gebruikt kan worden, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld de ASUS Transformer tablets gaan de specs meer richting een ultrabook.

De Stylistic Q702 beschikt over een 11.6 inch IPS display met Gorilla Glass bescherming en een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Deze resolutie is door Microsoft als minimale vereiste gesteld om Windows 8 vloeiend en goed te laten draaien. Daarnaast krijg je een Intel Core i3 of Core i5 Ivy Bridge processor, een Intel HD Graphics 4000 GPU, 4GB aan werkgeheugen, optioneel 3G, en 128GB of 256GB aan SSD opslaggeheugen. Aan de voor- en achterzijde bevinden zich ook nog camera’s en aan de achterzijde bevindt zich een vingerafdruk scanner.

Qua aansluitingen beschikt de tablet over een USB 3.0 poort, een SDXC card reader, HDMI en een USB 2.0 poort. Alsof dat nog niet genoeg is beschikt het keyboard dock over een USB 3.0 poort, een USB 2.0 poort, Gigabit Ethernet en een VGA aansluiting. Ook beschikt het dock over een ingebouwde batterij waardoor in totaal 10 uur met de combinatie gewerkt moet kunnen worden.

De tablet draait vanuit de winkel op Windows 7 maar zodra Windows 8 op 26 oktober beschikbaar is kunnen bezitters van de tablet een gratis update naar Windows 8 Pro verwachten.

In de VS is de Stylistic Q702 te koop voor een prijs vanaf 1.099 dollar, een Europese of Nederlandse prijs is helaas nog niet bekend.

Via: Hardware

 • Delen:

Reacties

 1. Lozovski
  29 oktober, 2012 om 17:25

  beste, weet misschien iemand waar ik in Nederland en een beetje snel Fujitsu de Stylistic Q702 in mijn konfiguratie kan bestellen
  alvast bedankt vr.gr.Alexandr

  • Martijn Chel
   29 oktober, 2012 om 17:29

   Ik zie hem helaas nog nergens te koop staan op dit moment. Wellicht via Fujitsu zelf?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.