Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gebruik Live TV kijken app Glashart Media vanaf 1 januari niet meer gratis

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2012, 10:28 CategorieAndroid

Vandaag twee interessante nieuwtjes omtrent de tablet-activiteiten van TV provider Glashart Media. Het bedrijf heeft namelijk het zenderpakket voor Live TV kijken op de tablet uitgebreid, maar hier komt tegenover te staan dat de dienst vanaf 1 januari niet meer gratis zal zijn. Vanaf die datum is een abonnement dat 3,95 euro per maand kost nodig om zenders op je Android tablet of iPad te kunnen bekijken.

Het aanbod van zenders die middels de Live TV applicatie van Glashart Media aangeboden worden is sinds deze week uitgebreid met de kanalen van SBS. Hieronder vallen SBS6, Net5 en Veronica/DisneyXD. Mocht je een iPad of Android tablet hebben en klant zijn bij Glashart Media dan kun je de Live TV applicatie van gratis downloaden.

Vanaf 1 januari 2013 is de mogelijkheid om live TV te kijken op je tablet helaas niet meer gratis. Glashart Media vraagt vanaf die datum 3,95 euro voor een abonnement die deze dienst mogelijk maakt. Alleen de Nederlandse Publieke Omroepen zullen gratis te kijken zijn.

Naast het kijken van live TV kunnen klanten van de Glashart Media TV applicatie hun Glashart Media settop box bedienen en toegang krijgen tot een TV gids. Het is ook mogelijk om de app als afstandsbediening te gebruiken en herinneringen in te stellen. Klanten met een harddisk recorder kunnen tevens live TV pauzeren en op afstand opnames beheren.

Lees meer informatie over TV kijken op je tablet of bekijk onze vergelijking waarin we de live TV kijken applicaties van de grootste digitale TV providers naast elkaar zetten.

Bron: Broadband

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. Marvin
  24 augustus, 2012 om 14:33

  Zet er ook nog even bij dat TV kijken op je tablet alleen mogelijk is als je digitale TV afneemt bij Glashart – je hebt namelijk communicatie nodig met de settopbox en die heb je nu eenmaal niet als je analoog of DVB-C kijkt.

  • Martijn Chel
   24 augustus, 2012 om 14:44

   Volgens mij staat dat er ‘klanten van Glashart media’ maar zal het wat duidelijker maken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.