Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP divisie speciaal voor consumenten tablets

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2012, 1:37 CategorieBesturingssystemen

In een interne memo die Todd Barley, hoofd van de Printing en Personal Systems groep van HP, aan werknemers van het bedrijf heeft gestuurd staat dat er een nieuwe divisie in het bedrijf wordt gecreëerd. 

De nieuwe divisie zal verantwoordelijk zijn voor consumenten tablets en andere categorieën waarin het bedrijf denkt dat ze een andere ervaring kunnen bieden aan haar klanten. Na een bepaalde periode is het ook mogelijk dat de divisie zich met andere zaken gaat bezig houden.

MeeGo

De baas van de nieuwe divisie wordt Alberto Torres, de vertrekkende leider van het MeeGo besturingssysteem van Nokia. Torres moest vertrekken nadat duidelijk werd dat Nokia zich volledig ging focussen op Windows Phone. Torres begint van 3 september bij HP.

HP focust zich vooral op zakelijke klanten waardoor deze nieuwe divisie opmerkelijk is. Naar alle waarschijnlijkheid wilt HP haar productrange uitbreiden en ook meer herkenning krijgen bij het grote publiek.

Wat de nieuwe divisie precies gaat doen en welke producten ze precies gaan ontwikkelen is natuurlijk nog even afwachten. Meer informatie (waaronder een volledige kopie van de Engelstalige memo) is ook aanwezig.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.