Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Losse grijze en gouden Transformer Pad Infinity te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2012, 11:42 CategorieHardware

De ASUS Transformer Pad Infinity TF700 is momenteel een van de beste Android tablets die je kunt kopen. De tablet beschikt over een high-end design, een krachtige quad-core processor, een Full HD Super IPS display en natuurlijk het bijpassende keyboard dock. De tablet is al enige tijd in Nederland te koop maar alleen in een grijze uitvoering en in combinatie met dock.

Tijdens de presentatie van de tablet liet ASUS weten dat er verschillende varianten op de markt zouden komen. Een grijze en een gouden versie, en een tablet-only en een tablet plus dock variant. Na wat vertragingen verschijnen ook de andere varianten langzaam aan in Nederland. De tablet is in beide kleuren zonder dock te koop voor diegenen die productiviteit niet hoog op het lijstje hebben staan. Wanneer je het dock wel handig vindt maar de kleur grijs (Amethyst Gray) je niet bevalt kun je nu ook gaan voor een gouden (Champagne Gold) variant.

Meer informatie, alle specificaties en de laagste prijzen vind je op de productpagina van de ASUS Transformer Pad Infinity TF700.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.