Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft krijgt na 25 jaar nieuw logo

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2012, 1:59 CategorieMicrosoft

Na 25 jaar is er weer verandering in het logo van softwaregigant Microsoft. Sterker nog, het nieuwe logo is het eerste echte redesign van het logo sinds de oprichting van het bedrijf. Het nieuwe logo komt overeen met de weg die Microsoft is ingeslagen met het redesign van haar producten.

Windows, Windows Phone, Office, Windows Server en waarschijnlijk ook Xbox worden in het komende jaar vernieuwd. Volgens Microsoft past bij “de meest significante productreleases van ons bedrijf ooit” ook een nieuw logo. Het logo moet het erfgoed van Microsoft waarborgen maar tevens de toekomst omarmen, volgens een PR-medewerker van het bedrijf.

Het nieuwe logo wordt vanaf vandaag prominent gebruikt. In drie Microsoft Stores wordt het logo al gebruikt en de rest van de Stores zullen dit jaar volgen. De website van het bedrijf maakt uiteraard ook al gebruik van het nieuwe logo.

Om een betere indruk van het redesign van een groot deel van de producten van Microsoft te krijgen, is hier onder een filmpje van het bedrijf zelf:

Surface

Een voorbeeld van de nieuwe weg die Microsoft is ingeslagen is de Surface tablet. Exacte prijzen van de tablet, die met zowel Windows 8 als Windows RT verkrijgbaar zal zijn, zijn nog bekend, maar er gaan wel geruchten rond over prijzen van 199 dollar. Uiteraard is het nieuwe Windows 8 ook een uitstekend voorbeeld van het ‘nieuwe Microsoft’.

We verwachten volgende week tijdens de IFA 2012 in Berlijn veel nieuwe Windows 8 tablets en meer duidelijkheid omtrent prijzen en releasedata.

Via: Technet

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.